Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین اسکندری مدیر عامل شرکت توسعه و آموزش بورس در رابطه با مرامنامه گفت و گویی را با باشگاه خبرنگاران جوان انجام داده است.

ساماندهی کانال های تلگرامی آموزشی بورس در فصازی مجازی به کجا رسید؟

اسکندری: با توجه به رشد ابعاد بازار سرمایه، کسب و کار در این حوزه نیز توسعه پیدا کرد. این موضوع سبب افزایش کانال‌ها شده  که   نیازمند ساماندهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین راه این بود که از خبرگان و کارشناسان این حوزه استفاده شود تا محتوای کانال ها رصد و پایش شود. مدرسان این حوزه  بهترین ناظران هستند. برای این منظور مدرسان بازار سرمایه در یک تشکل خود انتظام بر محتوای منتشر شده در فضای مختلف نظارت خواهند کرد.

مرامنامه چیست؟

اسکندری: هر اقدامی نیازمند رعایت مقررات اخلاقی در حوزه حرفه است. مدرسان بازار سرمایه به این نتیجه رسیدند که باید بندهایی برای ایجاد نظام ثابت در برخورد با محتوا و افراد، کنار هم قرار داد، کنار هم قرار گرفتن این بندها اصول اخلاقی را ایجاد می کند و  با توافق مدرسان قرار است منتشر شود و افرادی که می خواهند در بازار سرمایه فعالیت آموزشی داشته باشند با پذیرفتن این بندها به نوعی تایید مدرسان را دارند. به این بندها مرامنامه می گویند.

بندهای این مرامنامه چیست؟
اسکندری: جزئیات باید از مدرسان پرسیده شود اما عموما به رعایت اخلاق حرفه ای باز می گردد و چون در بازار هر نوع آموزشی پیوند مستقیم با دارایی افراد دارد مقرر شد از توصیه به خرید و فروش سهم اجتناب شود.

این برنامه و مرامنامه قرار است از چه زمانی آغاز شود؟
اسکندری: اتفاقی نیست که بگویم از یک تاریخ خاص شروع می شود قبل از این موضوع با تعدادی از مدرسان در ارتباط بودیم.  اتفاق جدیدی که قرار است رقم بخورد این است که ما با سه مولفه مدرسان را معرفی می کردیم نام افراد، دوره ای که برگزار می کنند و موسسه برگزار کننده در دوره جدید موسسه برگزار کننده را حذف کردیم و قرار شد صلاحیت های علمی و حرفه ای احراز و اسامی اعلام شود.

گروه کارشناسان برای نوشتن مرامنامه چگونه انتخاب شدند؟
اسکندری: در مرحله اول یک بانک اطلاعاتی از افراد و سابقه تدریسی آنها وجود دارد از این دوستان خواهش شد در کنار هم قرار گیرند و بعد از برگزاری جلسات مختلف یک سری اصول به عنوان مبنا قرار گرفت. افراد  جدید را هم بر اساس این اصول به این بانک اطلاعاتی اضافه خواهند شد. در کل این تشکل یک واسط با قانون و افراد متخلف است برای این که کارشناسی با تخلفان رسیدگی شود.

آیا این تشکل می توانند دغدغه ها در این حوزه را برطرف کند؟

اسکندری: برای شروع بله اما برای توسعه و قدرتمند شدن آن باید قدم های دیگری را برداشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید

 بورس برای مقابله با کانال‌های نامعتبر فضای مجازی دست به کار شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس ایران بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!