Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- عضو هیات مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با انتشار صورت‌های مالی سازمان بورس در سال ۱۴۰۰، این نوید داده می‌شود که در سال ۱۴۰۱ هم صورت‌های مالی شرکت‌های تابعه به صورت شفاف منتشر شود.

 «مصطفی بهشتی‌سرشت» امروز (سه‌شنبه) در مراسم رونمایی از سامانه جدید برگزاری آزمون حرفه‌ای بازار سرمایه، با اشاره به اینکه این سامانه با تلاش شرکت «توسعه مدیریت و آموزش بورس» راه اندازی شده است، اظهار داشت: نگاه سازمان در حوزه توسعه یک نگاه تخصص‌محور است، سازمان بورس و اوراق بهادار علاقه‌مند است به موضوع‌های تخصصی و حرفه‌ای بیش از دیگر موضوع‌ها پرداخته شود، بنابراین با این رویکرد بحث مربوط به اطلاع‌رسانی به روابط عمومی سازمان بورس سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس انتظار می‌رود در حوزه آموزش بازار سرمایه، تنظیم‌گر و تسهیل‌گر باشد، گفت: قرار نیست این مجموعه تبدیل به یک موسسه آموزشی شود، همان‌طور که سازمان بورس یک نهاد ناظر و تنظیم‌گر است، از این شرکت نیز انتظار می‌رود در حوزه آموزش بازار سرمایه نیز تنظیم‌گر و رگولاتور باشد.

بهشتی‌سرشت، در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان‌داشت: سیاست سازمان در قبال شرکت‌های تابعه سیاست شفافیت، تخصص و بهره‌وری بوده و به دنبال آن هستیم تا روابط سازمان با شرکت‌های تابعه از جمله این شرکت، یک رابطه شفاف همراه با پاسخ‌گویی و کارنامه قابل قبول عملکردی و بهره‌وری باشد.

معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: معتقدیم مجموعه سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی متعلق به مردم است و بهتر است همه در جریان باشند که مراوده‌ها به چه صورت تنظیم می‌شود.

وی افزود: مراوده‌ها مالی و قراردادی با شرکت های تابعه چون شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس و شرکت رایان بورس تغییر یافته و از این پس مراوده‌ها بر اساس قراردادهای مشخص و مبالغ مشخص انجام می‌شود.

آغازی نو بر طرح تحول آزمون‌های حرفه‌ای بازار سرمایه

در ادامه «علیرضا قنادان»، مدیرعامل شرکت مدیریت توسعه و آموزش بورس با بیان اینکه تغییر نام شرکت، مأموریت و گام نخست از یک مسیر تحولی به شمار می‌رود، گفت: روند رو به رشد بازار سرمایه و سطح اثرگذاری آن در اقتصاد کشور از اواسط سال ۹۸ شتاب متفاوتی به خود گرفته و با وجود چالش‌های سال ۹۹، حوزه اثرگذاری بازار سرمایه در اقتصاد کشور بسیار بیشتر شده است.

وی درباره سامانه جدید برگزاری آزمون‌های بازار سرمایه، اظهار داشت: با توجه به اهمیت گواهینامه‌ها برای فعالیت نهادهای مالی و فعالان بازار سرمایه، از سه ماه گذشته هم‌زمان با تغییر مدیریتی که در شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس اتفاق افتاد، مباحث مربوط به رفع مشکلات فعالان بازار در زمینه ظرفیت سامانه‌ و زیرساخت‌های مربوط به آزمون ها به شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس منتقل شد.

قنادان ادامه‌داد: پارسال در مجموع ۱۱ هزار و ۲۶۸ نفر ظرفیت ثبت نام برای برگزاری آزمون وجود داشت که در نیمه دوم سال ۹۹ این ظرفیت افزایش یافت، از ابتدای امسال تا به امروز سه‌هزار و ۸۰۲ ظرفیت برگزاری آزمون به وجود آمد که علت کاهش ظرفیت در سال جاری، به شرایط کرونایی و توقف آزمون‌ها از ۱۳ تیرماه برمی‌گردد.

مدیرعامل شرکت مدیریت توسعه و آموزش بورس با پیش‌بینی اینکه تا پایان آذر ماه سال جاری امکان برگزاری آزمون برای ۲۵ هزار نفر فراهم می‌شود، گفت: در الگوی جدید برخلاف گذشته مبنایی برای روز ثبت نام یا روز بازگشایی برای ظرفیت‌ برگزاری آزمون وجود نخواهد داشت و همه کسانی که متقاضی شرکت در آزمون‌ها باشند، می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند؛ بدین ترتیب ظرفیت برای ثبت نام عموم آزاد و افراد می توانند برای ثبت نام به سامانه مراجعه کنند.

قنادان افزود: سامانه جدید از روز شنبه (دهم مهرماه) برای ۷۵۰ نفر از کسانی که آزمون‌های آنان در دوره‌های گذشته لغو شده بود، باز است و به صورت آزمایشی فعال می‌شود و همچنین مرکز تماسی برای افرادی که نیاز به پشتوانی دارند نیز راه اندازی شده تا به مسائل داوطلبان رسیدگی شود.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت های تابعه برگزاری آزمون بازار سرمایه آموزش بورس آزمون ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی