Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@21:54:15 GMT

تشکیل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۳۳۸۰۵

تشکیل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس

با جدا شدن بخش اطلاع‌رسانی و الحاق آن به روابط عمومی سازمان بورس شرکت جدیدی به نام توسعه مدیریت و آموزش بورس با هدف فرهنگ‌سازی و آموزش به افراد ذی‌نفع راه‌اندازی شد.

به گزارش مشرق، امروز سامانه برگزاری آزمون شرکت مدیریت و آموزش بورس زیرمجموعه توسعه مدیریت و آموزش بورس وابسته به سازمان بورس و اوراق بهادار راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم علیرضا قنادان مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس گفت: با تغییر اسم این شرکت از شرکت اطلاع‌رسانی به توسعه مدیریت اولین گام برای تغییر و تحول در مدیریت و آموزش بورس برداشته شد.

وی گفت:‌از اواسط سال ۹۸ که روند متفاوتی برای تحول در بورس اتفاق افتاد و در سال ۹۹ شاهد حضور مردم در بورس بودیم لازم است ابزارها و نهادهای بورسی متنوع شود و کیفیت و کمیت ابزارها در جهت افزایش فرهنگ‌سازی و افزایش ظرفیت‌های مردمی ارتقاء پیدا کند.

وی گفت: اولین گام ما برگزاری آزمون‌ها برای ذی‌نفعان و ارائه گواهینامه حرفه‌ای است و در این زمینه با افزایش ظرفیت سامانه‌های بورس سرفصل‌های جدیدی برای آموزش و فرهنگ‌سازی راه‌اندازی شده است. 

قنادان این را هم گفت: سال گذشته ۱۱۲۸۸ نفر ظرفیت ثبت‌نام برای آزمون‌های مختلف بورس داشتیم که امسال بیش از ۳۸۰۲ ظرفیت آزمون تا کنون ایجاد شده است و این میزان افزایش خواهد یافت.

وی همچنین گفت: با بزرگ شدن جامعه سرمایه‌گذاران در بازار سرمایه و افزایش دامنه اثرگذاری و افزایش دامنه سرمایه‌گذاری یکی از مأموریت‌های ما آموزش و فرهنگ‌سازی به سرمایه‌گذاران است.

وی گفت: تلاش بر این است فرهنگ‌سازی با مفاهیم صحیح آموزشی متفاوت است و گروهی از افراد که از جامعه وارد بازار سرمایه شده و هنوز به قدر کافی از مسائل مالی مطلع نشده‌اند باید با بازار سرمایه آشنا شوند و گروه‌های مختلف مخاطب فرهنگ‌سازی هستند. ما دنبال مخاطب می‌رویم و ابزارهای مختلف مانند برنامه‌های رسانه‌ای و همچنین از طریق فضای مجازی انواع بازی‌های فیزیکی، انواع بازی‌های دیجیتالی، موبایلی و کامپیوتری به رشد و ارتقاء فرهنگ‌سازی در بازار سرمایه کمک می‌کنیم.

قنادان همچنین گفت:‌در ارتباط‌گیری با نهادهای آموزشی کشور مانند آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش، درصدد هستیم به مردمی که وارد بازار سرمایه شدند فرهنگ‌سازی و افزایش سواد مالی انجام دهیم.  

مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس همچنین گفت: مخاطب دوره‌های آموزشی ما به ۴ دسته تقسیم می‌شوند که شامل یکی مردم عادی که تلاش می‌کنیم آنها را تشویق به ورود غیرمستقیم و از طریق صندوق‌ها به بازار سرمایه راهنمایی کنیم چون حضور مستقیم در بازار دارای ریسک است و مردم بدانند چگونه ریسک خود را مدیریت و کنترل کنند.

وی گفت:‌دسته دوم افرادی هستند که در حوزه‌های تخصصی و نهادهای مالی فعالیت دارند که باید دانش حرفه‌ای کسب کنند دسته سوم مخاطبان مجموعه ناشران و شرکت‌های بورسی هستند که فعالیت دارند و باید هیأت‌مدیره‌ها و مدیران آنها را آموزش دهیم یا شرکت‌هایی که به زودی وارد بورس می‌شوند و دسته چهارم آموزش به سیاست‌گذاران دولت، مجلس، قضات که در یک جایی در مورد بازار سرمایه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی می‌کنند که آنها هم باید با ابزارها و کارکردهای بازار سرمایه آشنا شوند. 

قنادان این را هم گفت: ما آمادگی داریم دوره‌های آموزش مدیریت کسب و کار معروف به MBA با آزمون جامع دو بار در سال برگزار کنیم و گواهینامه حرفه‌ای بازار سرمایه را با همکاری دانشگاه‌هایی مانند خوارزمی،  علامه طباطبایی، الزهرا (س) و دانشگاه آزاد به شرکت‌کنندگان ارائه کنیم. 

وی همچنین گفت:‌نرخ قبولی در دوره‌ها را توسط مؤسسات و نهادها اعلام می‌کنیم و تلاش بر این است که عمده فعالیت‌های شرکت توسعه مدیریت بر پایه آموزش و فرهنگ‌سازی برای بازار سرمایه باشد.

در این مراسم همچنین مصطفی بهشتی‌سرشت معاون اجرایی سازمان بورس گفت: همانگونه که قبلاً وعده کرده بودیم بخش اطلاع‌رسانی از خدمات آموزش و فرهنگ‌سازی بورس جدا شده و شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس راه‌اندازی شده است. 

وی گفت: بخش اطلاع‌رسانی بر عهده روابط عمومی سازمان بورس قرار داده شده است و بخش آموزش و فرهنگ‌سازی تبدیل به شرکت توسعه مدیریت شده است. 

به گفته بهشتی‌سرشت همانگونه که سازمان بورس به عنوان تنظیم‌گر در بازار سرمایه عمل می‌کند شرکت توسعه مدیریت آموزش هم باید در حوزه آموزش بازار سرمایه نقش تنظیم‌گری ایفا کند. 

به گفته وی، دوره‌هایی که در این شرکت برگزار می‌شود باید مجموعه فعالان بازار سرمایه از آن بهره بگیرند و نهادهای مالی فراگیر کشور و شرکت توسعه مدیریت می‌توانند تورهای مدیریتی با همکاری کشورهای دیگر برگزار کنند و کارشناسان کشورهای دیگر هم در قالب تورهای مدیریتی با بازار سرمایه ایران آشنا شوند. 

عضو هیأت مدیره سازمان بورس با بیان اینکه امسال برای اولین بار صورت‌های مالی سازمان بورس منتشر شد،‌گفت: تلاش بر این است از سال ۱۴۰۱ صورت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه سازمان بورس هم به اطلاع مردم و ذی‌نفعان برسد و ما در تلاش هستیم فضای شفاف در بازار سرمایه ایجاد کنیم. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان بورس آموزش مدیریت بازار بورس بورس تهران اخبار بورس سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس آموزش و فرهنگ سازی بازار سرمایه راه اندازی شد سازمان بورس اطلاع رسانی همچنین گفت دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی